Popcorn maken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Er gaat niets boven eigengemaakte verse popcorn.

U kunt bij ons een popcornmachine huren inclusief toebehoren om gelijk aan de slag te kunnen gaan.
Daarnaast kunt u extra grondstoffen bestellen en ook verpakkingen zoals uitdeel zakjes, puntzakken met een kermisprint of polyzakken met een grotere inhoud.                                                                                                                          

 

Als u niet zelf wilt bakken maar wel popcorn wilt hebben kunt u verpakte popcorn in de door u gewenste verpakking bestellen maar ook een grote box met popcorn en losse uitdeelzakjes om zelf te scheppen en uit te delen.

Geen zin om zelf te bakken of te scheppen? Dan doen wij dat voor u.
U huurt de popcornmachine inclusief een medewerker, de medewerker bakt, schept en deelt de popcorn uit.

IngrediŰnten

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit popcornma´s en met speciaal voor popcorn samengestelde suiker. Deze suiker geeft de popcorn een mooie goudgele kleur en blijft beter aan de popcorn zitten.

Toebehoren

Als u de popcornmachine bij ons huurt krijgt u er naast ma´s, suiker en olie ook de benodigde gereedschappen bij (houten lepel, maatbekers, schep en sealapparaat).
De popcornmachine kan gemakkelijk op een tafel worden geplaatst maar het is ook mogelijk om een onderstel te huren zodat de popcornmachine op een goede werkhoogte staat.

Bezorgen/afhalen

Het is mogelijk om de machine of bestelde popcorn bij u te laten bezorgen maar u kunt de machine of de popcorn ook zelf bij ons afhalen.

Voorbeelden van verpakkingen:

Puntzak klein

Puntzak kermisprint

Uitdeel zakje

Overzicht verpakkingen met polyzakken